Portvine - cocktail

Porto Réccua Rosé Port

Vinhus: Porto Réccua

Smagsnoter: Hindbær og solbær er intense aromaer i denne rosé portvin, med blomster agtige toner toner. Den er fyldig, læskende, sødmefuld, let krydret.

Anvendelse: Anvendes oftest som aperitif og cocktails. 2/3 portvin, 1/3 basic tonic (uden smag/ botanicals), isterninger og et lille stykke af en skrive lime eller appelsin. evt. mynte som pynt. Kan også nydes ren, hvor den er velegnet til desserter med frugter som jordbær, ananas eller rababer.

Holdbarhed: Denne portvinstype er bedst indenfor 2 måneder på køl, herefter mister man langsomt de fine nuancer.

Andet: Porto Réccua har en serie på 5 cocktail portvine, hvor tanken er, at de alle skal blandes med basic tonic, div. frugter, isterninger og evt. krydderier. Portvinene er lavet på portvinsmetoden og af de godkendte portvinsdruer.

Pris: 150,-

Porto Réccua Moscatel

Vinhus: Porto Réccua

Smagsnoter:​ Den er frisk og sødmefyldt i smagen og har tropiske noter af mango og honningmelon og lidt kvæde.

Anvendelse: Anvendes oftest som aperitif og cocktails. 2/3 portvin, 1/3 basic tonic (uden smag/ botanicals), isterninger og jordbær i skiver og evt. anis som pynt. Kan også nydes ren, hvor den er velegnet til søde desserter, flødeis eller fede oste.

Holdbarhed: Denne portvinstype er bedst indenfor 2 måneder på køl, herefter mister man langsomt de fine nuancer.

Andet:​Porto Réccua har en serie på 5 cocktail portvine, hvor tanken er, at de alle skal blandes med basic tonic, div. frugter, isterninger og evt. krydderier. Portvinene er lavet på portvinsmetoden, men Reccua Moscatel er af en anden drueblanding end de sædvanlige lyse portvine. Druesorten, Galego Branco, dyrkes i forskellige regioner af Portugal, her langs Dourofloden, hvilket giver denne Moscatel den meget gyldne farve, samt den komplekse duft. 

Pris: 150,-

Porto Réccua Ruby Reserva

Vinhus: Porto Réccua

Smagsnoter:​ De samme solbær, blomme og brombærnoter som i de klassiske ruby portvine finder du her. Vær opmærksom på at denne portvin er lavet mhp. at blandes til coctails og skal ikke forveksles med en "rigtig" ruby reserva. 

Anvendelse: Anvendes oftest som aperitif og cocktails. 2/3 portvin, 1/3 basic tonic (uden smag/ botanicals), isterninger og et lille stykke af en skive rød grapefrugt og evt. kanelstænger som pynt. Man kan også lave en blanding af skæret frugter som jordbær, melon, appelsin, ananas, så bliver det mere sangria-agtig.

Holdbarhed: Denne portvinstype er bedst indenfor 2 måneder på køl, herefter mister man langsomt de fine nuancer.

Andet:​ Porto Réccua har en serie på 5 cocktail portvine, hvor tanken er, at de alle skal blandes med basic tonic, div. frugter, isterninger og evt. krydderier. Portvinene er lavet på portvinsmetoden og af de godkendte portvinsdruer.

Pris: udsolgt

Porto Réccua Branco dry

Vinhus: Porto Réccua

Smagsnoter:​ Portvinen er frisk og tør og har samtidig en let sødme af tropiske frugter. Vær opmærksom på at denne portvin er lavet mhp. at blandes til coctails og skal ikke forveksles med en "rigtig" white port. 

Anvendelse: Anvendes oftest som aperitif og cocktails. 2/3 portvin, 1/3 basic tonic (uden smag/ botanicals), isterninger og et lille stykke af en skrive citron og evt. skiver af agurk.

Holdbarhed: Denne portvinstype er bedst indenfor 2 måneder på køl, herefter mister man langsomt de fine nuancer.

Andet: ​Porto Réccua har en serie på 5 cocktail portvine, hvor tanken er, at de alle skal blandes med basic tonic, div. frugter, isterninger og evt. krydderier. Portvinene er lavet på portvinsmetoden og af de godkendte portvinsdruer.

Pris: 150,-

Porto Réccua 10 anos cocktail

Vinhus: Porto Réccua

Smagsnoter:​ De samme nødde- og farinagtige smagsnoter som i de klassiske 10 års tawny portvine finder du her. Vær opmærksom på at denne portvin er lavet mhp. at blandes til coctails og skal ikke forveksles med en "rigtig" 10 års tawny. 

Anvendelse: Anvendes oftest som aperitif og cocktails. 2/3 portvin, 1/3 basic tonic (uden smag/ botanicals), isterninger og et lille stykke af en skrive appelsin og evt. nelliker som pynt.

Holdbarhed: Denne portvinstype er bedst indenfor 2 måneder på køl, herefter mister man langsomt de fine nuancer.

Andet:​ Porto Réccua har en serie på 5 cocktail portvine, hvor tanken er, at de alle skal blandes med basic tonic, div. frugter, isterninger og evt. krydderier. Portvinene er lavet på portvinsmetoden og af de godkendte portvinsdruer.

Pris: 170,-

​Firmainfo

PORTVINSLOFTET

Frankerupvej 45, 4200 Slagelse

CVR. 31701449

​Kontakt

​Telefon: 40 87 62 96 eller 27 51 71 12

E-mail: kontakt@portvinsloftet.dk